Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα: Μία βόλτα διαρκείας πέντε λεπτών στο εξωτερικό και εσωτερικό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), θα πείσει και τον πιο δύσπιστο Έλληνα πως το κτήριο αυτό μόνο τύποις μπορεί να ονομαστεί Πανεπιστήμιο, καθώς de facto είναι κανονικό άντρο παρανομίας.
Μια ειδησεογραφική μας ομάδα αποτελούμενη από δύο άτομα πήγε στο εν λόγω κτήριο και με μία φωτογραφική μηχανή απαθανάτισε τα αίσχη που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ΑΣΟΕΕ, εισπράττοντας φυσικά επιθετικές ματιές "φοιτητών" που με μεγάλη εχθρικότητα παρατηρούσαν την κάθε κίνησή τους. Σίγουρα δεν είχαν συνηθίσει κάτι τέτοιο, αφού τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ουδέποτε τόλμησαν να εισέλθουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν ένα ρεπορτάζ για την ανομία που επικρατεί. Αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που θα δείτε τέτοιες σοκαριστικές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες μάλιστα έχουν τραβηχτεί από το εσωτερικό του κτηρίου. Αφήστε τες λοιπόν να σας ξεναγήσουν σε ένα "ελληνικό":


  Ξεκινάμε με το εξωτερικό χώρο του Πανεπιστήμιου. Πριν ακόμα μπει κανείς στην αυλή της ΑΣΟΕΕ, θα δει παρατεταγμένους λαθρομετανάστες να πουλούν την πραμάτεια τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ από την είσοδο. Και για ποιο λόγο, τόσο κοντά στην ΑΣΟΕΕ; Μα φυσικά για να έχουν τη δυνατότητα να κρύβουν το οτιδήποτε πουλούν στην αυλή του Πανεπιστημίου. Στις γωνιές της αυλής μπορεί κανείς να δει τις πλαστικές σακούλες στις οποίες κρύβονται τα συγκεκριμένα προϊόντα παρεμπορίου. Οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι λοιπόν, εισέρχονται και εντελώς απροκάλυπτα, ανοίγουν τις τσάντες που λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι, και μεταφέρουν τα λαθραία τσιγάρα, τα σι ντι ή ό,τι άλλο πουλούν στους πάγκους τους στο πεζοδρόμιο. Και για ποιο λόγο, επιλέγεται ειδικά η αυλή του Πανεπιστημίου; Μα φυσικά λόγω του ασύλου "ιδεών", το οποίο γίνεται άσυλο ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ και απαγορεύει την είσοδο της αστυνομίας, η οποία που προφανώς είναι επιβεβλημένη. Αυτό είναι το άσυλο ιδεών; Αυτή είναι η Δημοκρατία; Για του λόγου του αληθές ιδού οι φωτογραφίες:




 Παρατηρείστε στα δεξιά τη φωτογραφία ενός                
λαθρομετανάστη, ο οποίος σχεδόν καμαρωτός στέκεται μπροστά από την είσοδο της ΑΣΟΕΕ, ενώ στα πόδια του βρίσκεται μία πλαστική σακούλα που περιέχει λαθραία τσιγάρα. Γνωρίζει φυσικά ο συγκεκριμένος λαθρέμπορος πως κανείς δε μπορεί να τον πειράξει λόγω ασύλου. Ας σημειωθεί πως οι κομματικές παρατάξεις και οι φοιτητ-
ές δεν έκαναν ποτέ κατάληψη για την ανομία
και τους λαθροαποθηκευτικούς χώρους στην αυλή του πανεπιστημίου τους.

  Καθώς εισέρχεται κανείς στην αυλή του Πανεπιστήμιου, δε γίνεται να μη παρατηρήσει ακόμα τον αισθητικό φασισμό, στον οποίο έχει επιδοθεί ο πάσης φύσεως αριστερός πολιτικός "χώρος" των φοιτητών. Κομμουνιστές, αριστεροί και αναρχικοί, δηλαδή, πιστεύοντας πως το Πανεπιστήμιο είναι ΤΣΙΦΛΙΚΙ τους, απλώς και μόνο επειδή είναι δημόσιο, έχουν προβεί σε απίστευτους βανδαλισμούς σε τοίχους, αγάλματα, σκαλοπάτια και μάρμαρα. Μπορεί κανείς να κατανοήσει την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που μαστίζει την Ελλάδα μέσα από αυτό. Όλα ανεξαιρέτως τα γκράφιτι έχουν αριστερό και συχνά φασιστικό και αντεθνικό περιεχόμενο που προωθεί βίαιες και τρομοκρατικές ενέργειες ενάντια σε "φασίστες". Είναι σίγουρα αστείο και εξοργιστικό παράλληλα άνθρωποι που πιστεύουν στη βία, το ξυλοδαρμό και τη δολοφονία ως πολιτικά μέσα, να μιλούν για φασισμό, που επιθυμούν να συντρίψουν. Εμείς φωτογραφίσαμε τα συγκεκριμένα γκράφιτι της αυλής του κτηρίου, τα οποία βιάζουν κάθε αισθητική και υποτιμούν και την πιο χαμηλή νοημοσύνη. Στην πόρτα της ΑΣΟΕΕ, κρέμεται ένα υπερμεγέθες πανό το οποίο προπαγανδίζει την απελευθέρωση του ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Θεοφίλου, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 53χρονο μεροκαματιάρη ταξιτζή στην Πάρο. Αυτόν, αγαπητοί αναγνώστες, υποστηρίζουν οι "ιδεολόγοι" αναρχοκομμουνιστές και μάλιστα εκφράζουν τις συγκεκριμένες δολοφονικές ιδέες στο προαύλιο ενός "πνευματικού" χώρου που "αξίζει" το άσυλο ιδεών! Νομίζω πως η αντίφαση είναι εμφανής. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ο βανδαλισμός του μνημείου του ευεργέτου του Πανεπιστημίου Γεωργίου Μαρασλή, που με τις δωρέες του χτίστηκε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Πάνω στο στέρνο του, έχει ζωγραφιστεί το σύμβολο της Αναρχίας και κάποιο από τα γελοία τους συνθήματα. Ιδού μερικά από τα γκράφιτι:



 
Προσέξτε εδώ τον χαρακτηρισμό "καριόλα" για την Ελλάδα μας και την προτροπή για περισσότερες δολοφονίες "φασιστών" , αφού οι νεκροί Φουντούλης και Καπελώνης δεν "αρκούν". Η καπηλεία του Παύλου Φύσσα είναι επίσης φανερή:





  Μάλλον οι δήθεν "φοιτητές" έχουν μεγαλύτερη έγνοια να βανδαλίσουν με τις αισχρότητές τους το Πανεπιστήμιο, παρά να φοιτήσουν επί της ουσίας σε αυτό. Τα γκράφιτι είναι καθαρώς ΑΝΑΡΧΙΚΑ και στρέφονται ένα εναντίον του Έθνους και του Κράτους. Ένα από αυτά μάλιστα υποστηρίζει τους αιωνίους φοιτητές...






  Το εσωτερικό της ΑΟΣΕΕ μοιάζει περισσότερο με αποχωρητήριο και φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο η κομματοκρατία που μαστίζει τον τόπο μας. Οι φοιτητές που είναι και εκπρόσωποι των κομμάτων (άλλη απίστευτη γελοιότητα/αθλιότητα), βιάζουν κάθε αισθητική με τις αμέτρητες αφίσες τους, κολλημένες σε θρανία και τοίχους. Το κάθε κόμμα νιώθει ελεύθερο να κολλήσει δεκάδες ΙΔΙΕΣ αφίσες δίχως κανένα περιορισμό! Μία φορά προφανώς δεν τους έφτανε, ήθελαν να κάνουν μία επίδειξη δύναμης με τόσες παρατεταγμένες αντιαισθητικά κομμάτια χαρτιού. Σκεφτείτε πως κάποιοι από τους φοιτητές δεν νοιάστηκε κανέναν και με βούρτσες και κόλλα αφίσας προέβη σε αφισοκόλληση. Ξέρουμε πως κανείς σας δεν πέφτει από τα σύννεφα, γιατί τέτοιες ενέργειες είναι πια συνηθισμένες. Αλλά δεν πρέπει αυτό να μας κάνει να μην εξεγειρόμαστε ενάντια σε τέτοιους απεχθεί βανδαλισμούς. Δείτε τα αίσχη και τη σύγκριση ενός Πανεπιστημίου του εξωτερικού με την ΑΣΟΕΕ.







  Με αυτό το άρθρο θα θέλαμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα όσα συμβαίνουν στο Πανεπιστήμιο και να προτείνουμε ανοιχτά την ολική κατάργηση του ασύλου. Δε γίνεται τα Πανεπιστήμια να γίνονται άντρα ανομίας και ανθελληνικής προπαγάνδας, λόγω της ασυδοσίας που επιφέρει αυτή η άνευ ορίων ελευθερία, που προσφέρει το άσυλο "ιδεών", που καθόλου ιδεών δεν είναι, εκτός κι αν είναι ιδέες το λαθρεμπόριο, ο βανδαλισμός δημόσιας περιουσίας, ο αισθητικός φασισμός και η προπαγάνδα. Πρέπει επιτέλους να μπει η αστυνομία στα Πανεπιστήμια- στέκια αναρχικών και να επιβλέπει. Ο λαθρο-Καμίνης τέλος δε βλέπουμε να έχει ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με το θέμα του λαθρεμπορίου που αναδεικνύει το άρθρο. Το ίδιο και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, καθώς τέλος και τα ΜΜΕ που δεν ασχολούνται καθόλου με τέτοια θέματα. Δείτε τί αποκαλύψαμε σε 10 δέκα λεπτά παρουσίας μας στο χώρο χωρίς καν επαγγελματικό εξοπλισμό. Φανταστείτε τί θα απεκάλυπτε μία ομάδα δημοσιογράφων. Ας θυμόμαστε τέλος πως τα Πανεπιστήμιο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και εκφράζουν τον πολιτισμό της εκάστοτε χώρας. Τελειώνουμε το άρθρο με τις υπόλοιπες εξοργιστικές φωτογραφίες.





























Ο εξωτερικός χώρος της ΑΣΟΕΕ δεν έφτανε στον συγκεκριμένο λαθρομετανάστη, ο οποίος με κάθε άνεση ανέβηκε τις σκάλες για να απολαύσει δροσερό νεράκι από τον ψύκτη.






Σ.Μ

Αποκλειστικότητα: http://alertgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου