Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Άνθρωποι που ξεγελούν τον θάνατο την τελευταία στιγμή.. Βίντεο


Ένα βίντεο που θα σας αφήσει με … το στόμα ανοιχτό.. Σε αυτό το πραγματικά εκπληκτικό βίντεο, μπορούμε να δούμε ανθρώπους, που τα στοιχεία τους δεν έχουν διασταυρωθεί, από ολόκληρο τον κόσμο να ξεγελούν πραγματικά την τελευταία στιγμή τον θάνατο.
Ορισμένοι επιβιώνουν από τροχαία ατυχήματα, ενώ ένας στρατιώτης σχεδόν πυροβολείται στο κεφάλι κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης. Μία γυναίκα αποφεύγει σχεδόν την τελευταία στιγμή τρένο που είχε αναπτύξει τεράστια ταχύτητα…

Θα πρέπει, όμως, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Όπως όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ορισμένα από τα αποσπάσματα που περιέχει μπορεί να είναι ψευδή ή επεξεργασμένα. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα, δυστυχώς, με ένα αρκετά χαρακτηριστικό να αποτελεί το βίντεο «με την τηλεμεταφορά αγγέλου» που σώζει τελευταία στιγμή έναν πεζό από διερχόμενο φορτηγό..

Το βίντεο, ενδέχεται να δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 αλλά πλέον διαμοιράζεται σε «τρελούς» ρυθμούς (σ.σ. pentapostagma.gr– viral video) αποκτώντας μεγάλη επισκεψιμότητα.

Δείτε το βίντεο:





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου