Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Περικλής Γκιόλιας: «Υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για τον Σωκράτη»

Οι τελευταίες αποκαλύψεις από την Κύπρο και τον καταδικασμένο για το πενταπλό φονικό, Τάσο Τσεχιλίδη, έρχονται να ρίξουν φως στην δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου



Τη βεβαιότητα ότι η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια έγινε με συμβόλαιο θανάτου εξέφρασε ο αδελφός του, Περικλής στον Alpha, τονίζοντας ότι δεχόταν απειλές από συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Οι τελευταίες αποκαλύψεις από την Κύπρο και τον καταδικασμένο για το πενταπλό φονικό, Τάσο Τσεχιλίδη, έρχονται να ρίξουν φως στην δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, 3,5 χρόνια μετά τον χαμό του.

Ο Τσεχιλίδης εμπλέκει στην δολοφονία Γκιόλια τον συγκρατούμενό του, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ο οποίος δεν φαίνεται να συνδέεται με την Σέχτα Επαναστατών που ανέλαβε με προκήρυξή της την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

«Οι αρμόδιες αρχές στη χώρα δέχονται τον ισχυρισμό ότι η Σέχτα Επαναστατών δολοφόνησε τον αδερφό μου, επειδή απλά το έγραψαν σε μία προκήρυξη. Είμαι ενήμερος από τις κυπριακές αρχές ότι έχουν στα χέρια του τον άνθρωπο που είναι ο υπεύθυνος της δολοφονίας του Σωκράτη, υπάρχουν δύο ένορκες καταθέσεις στην Κύπρο. Είναι πολλά τα ερωτηματικά για την υπόθεση του αδερφού μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου. Δεχόταν απειλές από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο», υπογράμμισε ο Περικλής Γκιόλιας, ο οποίος συνεχίζει τον αγώνα του για την αποκάλυψη των πραγματικών ενόχων για τον θάνατο του αδελφού του.


oneminute.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου