Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πως μας ελέγχουν

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί βάσει ηλεκτρονικών συχνοτήτων οι οποίες είναι οι ίδιες με αυτές που εκπέμπει μία και μοναδική συσκευή στη λιανική αγορά σήμερα, το κινητό τηλέφωνο.(γι αυτο ειναι φτηνο)!



Ο έλεγχος του πληθυσμού πρέπει να γίνει περισσότερο εντατικός και μέσω περισσότερων προγραμμάτων. Εξαφανίσεις και απαγωγές ιδιαίτερα γυναικών και παιδιών μικρής ηλικίας θα αυξηθούν. 7 εκατομμυρια το χρονο εξαφανιζονται τωρα.

Η τάση της μείωσης του ανεπιθύμητου πληθυσμού θα αυξηθεί. Νέες αινιγματικές ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα θα αναπτυχθούν.

Οι σύγχρονες ιατρικές θεραπείες θα ανήκουν στο παρελθόν και θα έχουν ελάχιστα αποτελέσματα.


Αύξηση των ηλεκτρονικών μεταδόσεων θα μικρύνει σε διάρκεια τον έμμηνο κύκλο των γυναικών από 28 μέρες σε περίπου 25 μέρες. (κι αυτό έχει ήδη γίνει) Ολα αυτα και πολλα αλλα για την ελαττωση του παγκοσμιου πληθυσμου .
Εγραψα πολλες φορες οτι η ιστορια του ανθρωπου δεν ειναι αυτη που μας διδασκουν .Υπηρχε εδω στην γη ενας ανελεητος πολεμος εξωγηινων .Αυτοι οι εξωγηινοι θεοποιηθηκαν .
Ως και ο Θεος των χριστιανων της Παλαιας διαθηκης δεν φαινεται για θεος.
Δεν μπορει να σκοτωνει συνεχεια ανθρωπους .
Το ωραιο ειναι οτι σε μια μαχη που θα κανανε οι ισραηλιτες με εναν εχθρο εστειλε ο θεος κατασκοπους για να δουν τον εχθρο. Αφου θεος ηταν ειχε αναγκη απο κατασκοπους;
Γι αυτο εξαλλου δεν τον ζωγραφιζουν τον θεο, ενω τους αγιους ειναι γεματες οι εκκλησιες κλπ.
Μας κατασκευασαν εξωγηινοι και ειμαστε δυο ειδων ανθρωποι .Αυτοι που εχουν το θειο πυρ που λεει ο Πλατωνας τυλιγμενο στην ψυχη και αυτοι που εχουν λιγο θειο πυρ ή καθολου ..Και απο τους δυο τυπους ανθρωπων τα ερπετοειδη παιρνουν την ενεργεια .Απο αυτην την ενεργεια ζουνε . 
Την χρειαζονται .Μεγαλη ενεργεια του ανθρωπου βγαινει στους πολεμους (αυτοι μας ωθουν σε αυτους) ενεργεια βγαινει στους ποδοσφαιρικους αγωνες (θα παρατηρησετε οτι μετα το τελος του αγωνα νοιωθειτε κουρασμενοι) ,στο σεξ ,και εδω παλι το ιδιο και σε πολλα αλλα .Βλεπουμε αρχαια μνημεια σε ολη την γη που μας καταπλησουν .
Εξηγηση λογικη δεν δινουν οι σημερινοι επιστημονες .π.χ. Πως ηξεραν οι προγονοι μας τους δυο δορυφορους του Αρη Φοβο και Δειμο αφου δεν φαινονται με γuμνο ματι;
Ολα τα σβησανε .
Τα εσβησε συγκεκριμενα ο θεος Μαντρουκ (εξωγηινος και αυτος) .πινακκιδες γραφες κλπ.καταστραφηκαν συστηματικα .
Εκτος αυτου ολοι οι ανθρωποι τοτε, τους περασαν απο μηχανηματα και τους εσβησαν την μνημη οπως σβηνουμε την μηνμη απο τα κομπιουτερ.
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος κομπιουτερ ειναι.Αυτα τα περασμενα χρονια προσπαθουμε τωρα να θυμιθουμε . 
Η βοηθεια ερχετε και απο τα αγρογλυφικα . Αυτα ερχονται απο τον Σειριο. Οι ειδικοι ξερουν να τα αποκρυπτογραφουν. 
Σε εμας ομως δεν φτανει τιποτα ή αν φτασει ειναι χαλκευμενη η εξηγηση.


kselampikaro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου