Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μη Κοιτάτε , Ορμάτε !!


Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Τώρα που κάνω διακοπές στη μαγευτική νήσο της ανεργίας, λέω να βρω να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό!
Και από ότι βλέπω, μια πολύ καλή μη δουλειά, είναι να έχεις μια μη κυβερνητική οργάνωση, πληρωμένη από την κυβέρνηση! Έτσι είναι αυτά στην Ελλάδα! 



Ο εθελοντής πληρώνεται, τα λουκάνικα είναι νηστίσιμα, οι πολιτικοί τίμιοι και οι πουτάνες παρθένες! Αλλά έλα που η ομάδα του Γιώργη του Παπανδρέου έχει κατεβάσει κάθε λογής ιδέες για ΜΚΟ; Δεν μπορεί όμως να τελείωσαν οι ιδέες; Τι σκατά κάνουμε εδώ κάθε μέρα και γράφουμε και σβήνουμε; 

Δεν μας τελείωσαν οι ιδέες και η φαντασία! Πρέπει λοιπόν να μαζευτούμε καμιά δεκαριά, να πάμε εκεί στο Πασοκ και στους 58 μασκαρεμένους Σημιτικούς, που έχουν και εμπειρία να εισπράττουν, μη χρήματα, σε μη τσέπες, για μη οργανώσεις, σε μη λογαριασμούς στην Ελβετία, και …μη χειροτέρα και να τους συμβουλευτούμε! 

Μια ιδεα λοιπόν είναι να κάνουμε μια μη κυβερνητική οργάνωση «ανταλλαγής γεύσεων φούντας»! Να προσχωρήσουν και άλλοι βιολογικοί καλλιεργητές από τα Ζωνιανά, Ικαρία, και κάμπο της Δερόπολης στη Βόρειο Ήπειρο. Να κάνουμε και εκπαιδευτικά ταξίδια σε Κολομβία και Βολιβία για να γίνουν και οι απαραίτητες ανταλλαγές εμπειριών καλλιέργειας τής φούντας με την κόκα, και γενικά να δούμε πόσα εκατομμύρια μπορούμε να εισπράξουμε (αρπάξουμε) από το κράτος για αυτές μας τις δραστηριότητες!!

Βέβαια επειδή για αυτήν την οργάνωση μπορεί να έχουμε τίποτε απώλειες στελεχών σε… φυλακές Κορυδαλλού και Αλικαρνασσού, μπορούνε να προτείνουμε και άλλες ιδέες για δημιουργία ΜΚΟ! Μια οργάνωση που θα μπορούσε άνετα να χρηματοδοτήσει το κράτος, θα ήταν μια που θα έχτιζε αρκετά παρατηρητήρια σε παραλίες της Μυκόνου της Χαλκιδικής και αλλού, όπου θα μπορούσαν άνετα, με όλες τους τις ανέσεις να παρακολουθούν όλοι οι μπανιστιρτζήδες το καλοκαίρι, μπούτια, στήθη, κορμοράνους, πελεκάνους, μπεκάτσες, πέρδικες, στριγκάκια και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις! 

Πιστεύω ότι για ξύλινα παρατηρητήρια, κιάλια, φραπέδες, ψυγεία, μπίρες κλπ, το κράτος θα μπορούσε να μας δώσει 30- 40 εκατομμύρια! 

Άλλη οργάνωση που μπορεί να δημιουργηθεί με βάση τις προυπάρχουσες, ανύπαρκτες νάρκες και σχολεία στην Αφρική, θα μπορούσε να είναι η οργάνωση για την προώθηση της μπούργκας και του φερετζέ στην Ελλάδα για να μπορέσουν να παντρευτούν και οι κακομούτσουνες! Επίσης ο προστασία του μπάμπουρα και της άγριας σφήκας από τα σπρέι και τα φλιτ, η απορρύπανση των στενών του Μαγγελάνου από τα διερχόμενα πλοία, η χάραξη νέων μονοπατιών στη Σαχάρα για τους Τουαρέγκ και πολλές –πολλές άλλες ιδέες! 

Η ουσία και η σημασία είναι μια! Εφ όσον μπορούμε να κοροϊδέψουμε εύκολα τους χαζούς Έλληνες που πληρώνουν, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν! Όρεξη να έχεις να τους τα πάρεις! 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου