Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρώτος ΝΕΚΡΟΣ από την νέα ΗΛΙΘΙΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ μόδα "NekNomination" που ΣΑΡΩΝΕΙ στην Βρετανία!!! (PHOTOS)

Η νέα επικίνδυνη μόδα NekNomination που παίρνει διαστάσεις μανίας στην Βρετανία δυστυχώς είχε το πρώτο της θύμα.





Μετά την 19χρονη που μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ένας 20χρόνος, κατανάλωσε ένα θανατηφόρο κοκτέιλ αλκοόλ και άφησε την τελευταία του πνοή, στην προσπάθειά του να τους ξεπεράσει όλους και να σπάσει το ρεκόρ της πρωτιάς.
agglos1.jpg
Ο Ιsaac Richardson βγήκε έξω με τους φίλους και όπως τους είπε θέλησε να ξεπεράσει όλους, όσοι συμμετέχουν στη νέα μόδα που ξεκίνησε από το διαδίκτυο.
Κατανάλωσε λοιπόν μεγάλη ποσότητα κρασιού, ουίσκι, βότκας και λάγκερ και έχασε τις αισθήσεις του. Οι φίλοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς ο 20χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
«Μου έλεγε  ότι συμμετέχει στο NekNomination και δεν ήξερα για τι πράγμα μου μιλάει. Μου είπε ότι τον είχαν προκαλέσει να πιει ένα κοκτέιλ ποτών και ότι θα τους ξεπέρναγε όλους», δήλωσε ένας από τους φίλους του νεαρού που βρισκόταν μαζί του στην παμπ.
agglow2.jpg
Όπως αποκάλυψε, ο νεαρός δύο λεπτά αφότου κατανάλωσε το θανατηφόρο κοκτέιλ έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.
Συντετριμμένη η μητέρα του δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τον χαμό του παιδιού της και το μόνο που δήλωσε ήταν:
agglos3.jpg
«Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Μόλις έδωσα το τελευταίο φιλί στο παιδί μου».
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και στην Ιρλανδία έχουν χάσει τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι από την νέα αυτή μανία, η οποία ξεκίνησε πριν από έναν μήνα από την Αυστραλία.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου