Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ!!!ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ NSA!!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ YOUTUBE!!!!


Την ελληνική πρεσβεία αλλά και την ελληνική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη παρακολουθούσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, υποστηρίζει ο Guardian.




Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται απόρρητα έγγραφα που προέρχονται από τον Έντουαρτ Σνόουντεν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρακολούθηση της ελληνικής αποστολής στον ΟΗΕ έφερε την κωδική ονομασία «Πάουελ» και η επιχείρηση εναντίον της ελληνικής πρεσβείας την ονομασία «Κλοντάικ».

«Όλα αυτά συμβαίνουν με την ενεργό συμμετοχή όλων των μεγάλων επιτευγμάτων των τελευταίων 15 με 20 χρόνων. Το Google, το internet, το Twitter, όλα συμμετέχουν.
Όλα αυτά που θεωρούμε τεράστια πρόοδο στην οριζόντια επικοινωνία, έχουν αποδειχθεί μέσα για την ενίσχυση του ελέγχου από πάνω.
Αυτό είναι, νομίζω, τροφή για σκέψη, για όσους είναι σκεπτόμενοι σχετικά με τα νέα μέσα και τον εκδημοκρατισμό», δήλωσε στο euronews και την Έφη Κουτσοκώστα ο ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, καθηγητής Ζακ Ρούπνικ.

Ευρωπαϊκές πηγές σχολιάζουν πως το αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης των ευρωπαίων εταίρων τους, έχει προκαλέσει ρήξη εμπιστοσύνης και μπορεί να είναι η αρχή μίας σοβαρής πολιτικής κρίσης.







pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου