Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Για γερά στομάχια και νευρα.....!!!


Η προπαγάνδα ξεκινά από την πρώτη δημοτικού (βίντεο)

Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου



Απόσπασμα από την εκδήλωση "ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ" που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.

…..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με '' υπερηφάνεια '' την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε...




πηγή

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοί ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ δίνουν τις εντολές για να γράφονται τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ ;;; Αλλά, όταν έχεις μια δραγώνα, μια ρεπούσ(τ)η και έναν ν.δήμου , τι καλό περιμένει κανείς ;; Αλλά , τελικά, όλοι οι κυβερνώντες από το πολύ το σκύψιμο , τους έπεσε σ χώμα το όποιο "πράγμα" είχαν στο κεφάλι . Από την άλλη, έχουμε και τις χιλιάδες τους μουσουλμάνους που ...προσβάλλονται από ό,τι είναι Εθνικό και Ελληνικό. Όταν κάποιος δάσκαλος ,προ καιρού ,έβαλε τα παιδιά να προσεύχονται στον μωάμεθ , τι άλλο να περιμένουμε ;; Πρωθυπουργέ, αν ζούσε η Πηνελόπη Δέλτα σήμερα, θα αυτοκτονούσε από την ντροπή της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πηνελόπη Δέλτα είχε κάνει τις απόπειρες αυτοκτονίας επάγγελμα...Ατυχές παράδειγμα...

      Διαγραφή
  3. Τελειωσα το σχολειο πριν απο 2 χρονια... πραγματικα νιωθω ευλογημενος που προλαβα και διαβασα τα τοσο ομορφα κειμενα και αποσπασματα που υπηρχαν τοτε στα σχολικα μας βιβλια... Τωρα πλεον θελουν να μας κανουν να αλλαξουμε να μην ειμαστε οι Ελληνες που ειμασταν καποτε... ντροπη τους και ακομα μεγαλυτερη ΝΤΡΟΠΗ μας που τους αφηνουμε ετσι... πραγματικα ευχομαι να μπορουσα να αλλαξω τον κοσμο αλλα πλεον η διαφθορα ειναι το αιμα της χωρας μας... πλεον ντρεπομαστε να πουμε οτι ειμαστε Ελληνες... καποτε ειμαστε περιφανοι... κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτρέπω τα παιδιά μου να κάνουμε προσευχή κάθε βράδυ και να διαβάζουμε Καινή Διαθήκη, έπειτα σχολιάζουμε και τους εξηγώ ότι γνωρίζω και μπορώ. . . για Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια. Αυτά είναι πιστεύω τα όπλα μας ενάντια στο μασώνικό κατεστημένο της παιδείας μας. Δε θα τους περάσει. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενημερωτικό άρθρο πραγματικά προκαλεί οργή και μίσος προς τις μασωνικές κυβερνήσεις μας. Παρακολουθούσα το άρθρο με προσοχή βλέποντας ότι όλα έιναι ενάντια στις αρχές κ στην ιδεολογία μας σαν έθνος και σαν πολιτισμός. Να ξέρεις όμως ότι και τα πολλά λόγια είναι φτώχια γιατι κάπου στο τέλος γελοιοποιείς αυτό το τόσο ενημερωτικό βίντεο όταν προβάλλεις με ειρωνία ένα κείμενο που αναφέρεται στη φιλοζωία. Να ξέρεις ότι σωστός άνθρωπος είναι αυτός που σέβεται κ βοηθάει τους συνανθρώπους του αλλά και τα κατώτερα απο αυτόν όντα. Ο τρόπος που γελοιποιείς το συγκεκριμένο κείμενο είναι γελοίος γιατί δημιουργείς ένα δικό σου θέμα που φαίνεται να λέει "Φιλανθρωπία vs Φιλοζωία" με νικητή τη φιλανθρωπία. Το βιβλίο δεν το θέτει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες για τη φιλοζωία, προσωπικά κάνω αγώνα για τα ζώα. Όμως το βίντεο έτσι έχει γυριστεί κι εγώ απλά αναδημοσιεύω..

      Διαγραφή
  6. Γειά σας. Είμαι Ελληνίδα κι Αρμένισσα. Είμαι μια κοπέλα που ήρθε στην Ελλάδα το 2004 από Σαουδική Αραβία (ήμουν μόλις 10 χρονών). Ορισμένα πράγματα που λέει ο κύριος στο βίντεο είναι βάσιμα - ως προς το περιεχόμενο των βιβλίων, την γλωσσολογία, την λογοτεχνία και τα ιστορικά γεγονότα. Αυτά που θα'θελα να παραθέσω, όντας άτομο το οποίο έλαβε μια εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα, σε μουσουλμανικό κράτος κι όντας ένα άτομο το οποίο έλαβε μια εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα σε χριστιανικό ορδόδοξο κράτος είναι το εξής : ο κάθε λαός, η κάθε κουλτούρα με τον στοιχειώδη πολιτισμό του έχει συνεισφέρει στην παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά.
    Σύμβολα και θεσμοί όπως πίστη, πατρίδα, γλώσσα κι ιστορία είναι σημαντικά να τα γνωρίζει ένας λαός - δεν διαφωνώ - όμως να γίνονται μέσα στα πλαίσια της μόρφωσης κι όχι του εξτρεμισμού/προσηλυτισμού. Επίσης, είναι ευρέως γνωστό πως η Ελλάδα διαθέτει πλούσιο υπόβαθρο κουλτούρας.. όμως αυτό που δεν διαλευκάνεται είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι η μόνη!
    Θυμάμαι ειδικά στο σχολείο όταν ήμουν 5η δημοτικού και μάθαινα για το Βυζάντιο ή για την Ελλάδα σε άλλες χρονικές περιόδους το βιβλίο μου έβγαζε μια αλαζονεία/ανεξήγητης ανωτερότητας και μια αίσθηση παραπληροφόρησης - κάτι το οποίο αποδείχτηκε και συνεχίζεται να αποδεικνύεται όσο περνούν τα χρόνια σε αρκετά σημεία ιστορικών σχολικών βιβλίων και κειμένων από ιστοριογράφους.
    Είναι απαράδεκτο να είμαστε στον 21 αιώνα, να είμαστε (ή μάλλον, να θεωρούμαστε) μέλη της ΕΕ και να διακατεχόμαστε από μισαλλοδοξία και ρατσισμό.
    Έχοντας ανατραφεί σε πολυπολιτισμικό κοινωνικό περίγυρο, αυτό που μου'βγαλε το βίντεο είναι μεν κάποια βάσιμα επιχειρήματα αλλά επίσης δε μια διακριτή ανασφάλεια, μια έλλειψη αμεροληψίας και ένας έντονος εθνικισμός.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Μαριλένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθνικιστες δεν αισθανονται οσοι δεν εχουνε πατριδα.Εμεις εχουμε πατριδα και δεν θελουμε πολυπολιτισμο για να την χασουμε .Σας πειραζει αυτο ;

      Διαγραφή
  7. Όταν βρε παιδιά είναι Ιαχωβού η Υπουργός Παιδείας και δεν αγαπάει την Ελλάδα τι περιμένετε να γίνει; Οι Σιωνηστές ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν για να καταργήσουν την Ορθοδοξία, την Πατρίδα μας και την Οικογένεια μας!!! Εμείς όμως τι κάνουμε σε αυτό; Απλά τα δεχόμαστε διότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ποιοί είναι οι Μασόνοι - Σιωνηστές, και ψηφίζουν με παροπίδες όλους αυτούς που μας κυβερνάνε εδώ και χρόνια γιατί πολύ απλά βλεβόμαστε, αντι να δούμε το σύνολο, τον αδερφό μας, τον διπλανό μας και το καλό της πατρίδας μας!! Αυτοί είμαστε!! Ένα να ξέρουμε όλοι μας όταν θέλουμε ελευθερία και να κάνουμε ότι θέλουμε, χωρίς να κοιτάμε για το καλό της ψυχής μας, αλλά μόνο την ύλη και το σώμα, μην ζητάμε μετά από Τον Θεό να μας βοηθήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή