Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αδελφός και σύζυγος Γκιόλια δείχνουν Μάκη για το φόνο του δημοσιογράφου

Τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο υποδεικνύει η Αδαμαντία Γκιόλια, χήρα του Σωκράτη Γκιόλια, πως βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του ρεπόρτερ συζύγου της το καλοκαίρι του 2010. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα»


 έχουν περάσει τριάμισι περίπου χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας αλλά μόλις πρόσφατα κλήθηκε η χήρα του από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατάθεση. Τι κατάθεσε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του δημοσιογράφου; Πως ο Σωκράτης Γκιόλιας της είχε εκμυστηρευτεί πως θα τον σκοτώσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και πως θα κάνουν να φανεί πως από πίσω βρίσκεται η Σέχτα Επαναστατών: «Ο Σωκράτης φοβόταν κι έλεγε πως θα τον σκοτώσει ο Τριανταφυλλόπουλος», είχε τονίσει. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε καταθέσει κι ο αδερφός του Σωκράτη, Περικλής Γκιόλιας. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: "Τον αδερφό μου θα τον σκοτώσει ο Τριανταφυλλοπουλος και θα πουν πως τον έφαγε η Σέχτα".

Ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις της οικογένειας, η Αντιτρομοκρατική δεν ερεύνησε την υπόθεση και κάλεσε μόλις τριάμισi χρονιά μετά τη σύζυγο Γκιόλια γα να δώσεi κατάθεση και μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων του "HOT DOC" και του www.koutipandoras.gr. Πρόκειται, αν μη τί άλλο, για σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες είναι δύσκολο να υιοθετήσει ή ακόμα και να πιστέψει κάποιος. Μοναδικός υπεύθυνος για να τις ερευνήσει είναι η ΕΛ.ΑΣ., η οποία ωστόσο δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Το «HOT DOC» είχε κάνει σχετικές αποκαλύψεις για την υπόθεση στο Τεύχος 34. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ανάλυση της προκήρυξης της Σέχτας Επαναστατών μετά από την εκτέλεση υπήρχε ταύτιση με λίγο προγενέστερο άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην εφημερίδα του «VETO»

Με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά του το www.koutipandoras.gr είχε σημειώσει πως η έρευνα δεν προχώρησε περιέργως εδώ και τριάμισι χρόνια και πως ακόμα και η σύζυγος του Γκιόλια δεν είχε καταθέσει. Επιπλέον, δεν συσχετίστηκε η υπόθεση με το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου, παρότι υπήρχαν ακόμη και μαρτυρίες που τηο συνέδεαν με τη Σεχτα. Το πιο παράξενο από όλα είναι πως η Σέχτα δεν επικηρύχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις μετά από την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου