Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.

Στην Ισπανία η «δημοκρατία» της Νέας Τάξεως επέλασε το 1979 …οπότε και επετράπη η επαναλειτουργία των Μασονικών Στοών.
Οι Μασόνοι, όντας βαθύτατα υποχρεωμένοι στους επικυριάρχους Σιωνιστές, ταγμένοι εδώ 300 στην προώθηση της Νέας Τάξεως… διαδηλώνουν ανοιχτά υπέρ της ατζέντας των επικυριάρχων.


Δεν θα διαδηλώσουν ΠΟΤΕ για την γενοκτονία στην Παλαιστίνη, για τα πυρηνικά του Ισραήλ, για την καταστροφή κρατικών οικονομιών, από σιωνιστές τοκογλύφους …αλλά θα διαδηλώσουν για τις αμβλώσεις! Αυτό κυρίως στα καθολικά κράτη, όπου υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση από την θρησκεία τους. Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.2
Θα διαδηλώσουν υπέρ του να τσιπαριστούν οι άνθρωποι, όπως γίνεται ήδη με τα αδέσποτα, και θα διαδηλώσουν υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων …
το οποίο δεν είναι αίτημα των ιδίων των ενδιαφερομένων, αλλά απαίτηση της Νέας Τάξεως, προκειμένου να επιτεθούν στην ίδια την έννοια του γάμου …που ως γνωστόν παράγει παιδιά …και μειώνει την εγκληματικότητα. Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.1Μην ξεχνάτε ότι ΟΛΟΙ όσοι εμφανίζονται ως δήθεν προστάτες των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και γενικά των ανθρώπων (πλην των κατοίκων της Γάζας), τυγχάνει «συμπτωματικά» πάντα να είναι υπάλληλοι ιδρυμάτων του Soros …ή σιωνιστές περιούσιοι κι εκλεκτοί του Θεού.
Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.4
Χωρίς ποτέ να τους επιλέξουν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι …τα σιωνιστικά ΜΜΕ τους επιβάλλουν ως δήθεν εκπροσώπους τους…
…με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν τους ανθρώπους και τις πραγματικές τους ανάγκες ως ΠΡΟΣΧΗΜΑ, αποκλειστικά για την προώθηση της ατζέντας .
Δημιουργούν στην κοινωνία την ψευδή αντίληψη ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι τύποι σαν τον γνωστό Γρηγόρη-Soros, τον αυτόκλητο «σωτήρα» των Ρομά, των gay, των σλαβοφώνων, ενώ ο συγκεκριμένος δεν είχε ποτέ κι από κανέναν την εξουσιοδότηση να παριστάνει των εκπρόσωπό τους.
Όπως είπαμε οι σιωνιστές φτιάχνουν και διαφημίζουν ΜΟΝΟΝ τα δικά τους μαϊμού-κινήματα, τοποθετούν τους δικούς τους ανθρώπους (λύκους με προβιά) και τα «πρόβατα», λόγω άγνοιας, θα ακολουθήσουν τους πιο αναγνωρίσιμους «αρχηγούς», που  η Νέα Τάξη έχει προαποφασίσει, έχει εκπαιδεύσει κι ελέγχει απόλυτα.
Γι’ αυτό όταν μιλάμε για «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ» …αυτόματα μας έρχεται στο μυαλό ο Τρεμo-Soros.
Όταν μιλάμε για «Ομοφυλοφιλία» …αυτόματα έρχεται στο μυαλό ο Γρηγόρης-Soros.
Όταν μιλάμε για «ΑΝΑΡΧΙΑ» αυτόματα έρχεται στο μυαλό το Indymedia-Soros .
Όταν μιλάμε για «Εξωτερική Πολιτική» έρχεται στο μυαλό το ΕΛΙΑΜΕΠ-Soros κλπ .
Όταν μιλάμε για «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ» (βλέπε πετρέλαιο στα σχολεία) αυτόματα έρχεται στο μυαλό το Open Society Foundation του Soros.
Και θα μπορούσα να συνεχίσω μέχρι αύριο, αναφέροντας τα μασκαρεμένα πλοκάμια του Σιωνισμού, που έχουν διεισδύσει στην κοινωνία μας, μας ελέγχουν και μας έχουν αφαιρέσει όλες τις ελευθερίες. 

Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.7 Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.8 Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.5 Τὰ μασκαρεμένα πλοκάμια τοῦ σιωνισμοῦ.6

Όπως βλέπετε είναι χιλιάδες οι αφετηρίες …άλλα ΕΝΑΣ ο προορισμός.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου