Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Να τελειώνουμε τις ¨εκκρεμότητες¨ με την Ελλάδα και μετά να το ¨γιορτάσουμε¨ στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σαν τζαμί ;


Ξυπνάτε ωρέ Έλληνες και απαντήστε στο παραπάνω πιθανό ερώτημα που κρύβουν οι Τούρκοι μέσα στο όνειρο του μεγαλοϊδεατισμό που τους σερβίρουν πρόσφατα για να ξεχάσουν τα χάλια τους.


Αφήστε τα ¨ξινά γάλατα¨ της πολιτικής και γρηγορείτε πνευματικά γιατί όλες οι διαμορφούμενες μελλοντικές γεωπολιτικές εξελίξεις συγκλίνουν στην γειτονιά μας.

Μέχρι και τον εγγονό του τελευταίου Σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίτ "Prince " Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu επιστράτευσαν οι Νεοθωμανοί παραμονή της Εθνικής μας Επετείου του 21 για να συνηγορήσει υπέρ των απόψεων του πρωθυπουργού τους να μετατραπεί η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ πάλι σαν τζαμί.

Μάλιστα ο ίδιος σε συνέντευξη του στην


Λέει ¨¨ θεού θέλοντος περιμένουμε αυτό το γεγονός να εορτασθεί από όλους τους αδελφούς μας Μουσουλμάνους. Είμαστε μια ανεξάρτητη

χώρα και αυτό το τζαμί είναι σημαντικό για εμάς¨ και αφήνει να εννοηθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή του κ. Ερντογαν είναι όνειρο και επιθυμία της οικογένειας του. http://www.yorumsalalan.com/ 24 Μαρτίου 2014

Αγαπάει ο ΘΕΟΣ τον κλέπτη , αγαπάει και τον νοικοκύρη και έτσι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ¨ξαφνικά συμμάχησαν ¨και αποφάσισαν να βγάλουν τα άπλυτα των Νεοθωμανών στην φόρα.

Στην Τουρκία ο κόσμος ξυπνάει …

ΕΔΩ μέσα σε εμάς άραγε οι ιθύνοντες καταλαβαίνουν τι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας;

Τα τελευταία άπλυτα στο youtube και οι διάλογοι σχετικά με την οργάνωση προβοκάτσιας στην Συρία εκ μέρους της ανωτάτης τουρκικής ηγεσίας δείχνουν το επίπεδο της ποιότητας και την διάθεση που έχουν οι γείτονες να διαχειρίζονται κρίσεις!!

Και επειδή μαζί τους καθημερινά τα Ελληνικά επιτελεία ¨ζούνε¨ μίνι- κρίσεις κυρίως στο Αιγαίο και τον Εθνικό Εναέριο χώρο μας θα πρέπει να συνεκτιμούνται καθημερινά όλες οι κρυφές ψυχοπαθολογικές προθέσεις των γειτόνων.

Μετά τις δημοτικές εκλογές ο κ. Ερντογάν εισέρχεται στην δύσκολη περίοδο των προεδρικών εκλογών του καλοκαιριού. Γι αυτό χρειάζεται ένα μεγάλο γεγονός- πυροτέχνημα για να ενισχύσει το profil του.

Σίγουρα το βρήκε ..

Και είναι η πρόθεση του να ανοίξει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσει σαν τζαμί στις 29 Μάιου ανήμερα της άλωσης της Πόλης υπό των Οθωμανών το 1453 σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Μέχρι τότε όμως μήπως θέλει να κλείσει και ανοιγμένες χρόνιες εκκρεμότητες που έχει με τους γείτονες του ¨γκιαούρηδες¨ ώστε σημειολογικά να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο προηγούμενο γεγονός; τσογλάνι < τουρκική iç oğlanı τσογλάνι ουδέτερο (παρωχημένο) ο νεαρός βοηθός του καφετζή (μειωτικά) άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής http://el.wiktionary.org/wiki

Τελικά μήπως μπλέξαμε με τσογλάνια ¨ παλαιάς κοπής ¨ και πρέπει να ξεμπλέξουμε;


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου