Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η αλήθεια έλαμψε

Αγαπητέ πιτσιρίκο καλημέρα. Σου στέλνω το πόρισμα για το θάνατο του βαρυποινίτη και παρακαλώ προς δημοσίευση για αποκατάσταση της αλήθειας:

Η Ψευδής Διοικητική Εξέταση που πραγματοποιήθηκε με άκρα μυστικότητα έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο και το ρεύμα στο σώμα.

Το πόρισμα της καταπέλτης:



Ο βαρυποινίτης πέθανε από τις τύψεις του.

Μετά από άδεια που ζητήσαμε από τη Τρόικα και εντολή αυτού που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, εκδόθηκε κοινή υπουργική απόφαση αυτών που παριστάνουν τους υπουργούς Αδικίας, Πτώχευσης και Προστασίας του Ταγματασφαλίτη για χορήγηση έκτακτου επιδόματος ύψους 50 ευρώ προς τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που με αυτοθυσία προστάτεψαν τα υπηρεσιακά τους γκλoπ από το στήθος του βαρυποινίτη που έπεφτε με μανία πάνω τους.

Τα γκλoπ γλίτωσαν από κατάγματα και άλλες φθορές και δεν θα χρειαστούν αντικατάσταση συμβάλλοντας με αυτό το τρόπο στη διατήρηση του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Το επίδομα των 50 ευρώ θα είναι αφορολόγητο. Θα γίνει όμως κράτηση της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατά τη διάρκεια του ηλεκτροσόκ που εφάρμοσαν ως ενδεδειγμένο μέσο σωφρονισμού του βαρυποινίτη.

Επιπλέον θα μεταβούν στο Texas για μετεκπαίδευση στη χρήση ηλεκτρικής καρέκλας και θανατηφόρας ένεσης.

ΥΓ1 Κανείς δεν αναφέρεται στις ευθύνες της Πολιτείας και του Υπουργού Δικαιοσύνης για την απερίγραπτη κατάσταση των φυλακών όλης της χώρας

ΥΓ2 Κάθαρμα και κτήνος ο βαρυποινίτης, αλλά αυτοί που τον έφαγαν είναι πολύ χειρότεροι γιατί υποτίθεται ότι υπηρετούν το Νόμο.

ΥΓ 3 Είναι μία φορά ηλίθιοι γιατί τον έφαγαν μέσα στη φυλακή. Είναι δύο φορές ηλίθιοι γιατί δεν το έκαναν τουλάχιστον να «φαίνεται» ότι πήγε να αποδράσει, ώστε να το χάψουν ορισμένα χάπατα. Και προπάντων, είναι σιχαμένοι γιατί τον πήγαν σε άλλη φυλακή που υπολειτουργεί, ώστε να χρεωθεί ο θάνατος του στα χέρια συναδέλφων τους. Η συναδελφική αλληλεγγύη στο μεγαλείο της…

(Αγαπητέ φίλε, μπορεί να βρεθεί ο έντιμος εισαγγελέας που θα σεβαστεί τον όρκο του. Μπορεί και όχι. Δικαιοσύνη-ρουλέτα. Να είστε καλά.)
Πιτσιρίκος


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου