Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

φτιάξτε αντιστρές μπαλόνι με δύο κινήσεις


Νιώθετε ιδιαίτερα αγχωμένοι; Ένας πολύ απλός τρόπος για να ανακουφιστείτε από το στρες στο γραφείο σας, μπροστά από την τηλεόραση ή οπουδήποτε αλλού είναι να χρησιμοποιήσετε μια μπάλα αντιστρές.



1. Προμηθευτείτε ένα λαστιχένιο μπαλόνι (άδειο), λίγο αλεύρι ή άμμο (το αλεύρι προσφέρει μεγαλύτερη ανακούφιση από το στρες, αλλά η άμμος είναι προτιμότερη για «παιχνίδι»), ένα χωνί, ένα κουτάλι και ένα μολύβι.
• Βρείτε έναν χώρο όπου δεν θα σας πειράζει να δημιουργήσετε λίγη ακαταστασία. Απλώστε φύλλα εφημερίδας ή πλαστικό κάλυμμα για να προστατέψετε την επιφάνεια πάνω στην οποία θα δουλέψετε ώστε να μπορέσετε να την καθαρίσετε ευκολότερα μετά.
StressBall-Step-22. Βάλτε το κάτω μέρος του χωνιού στο στόμιο του μπαλονιού και αρχίστε να το γεμίζετε χρησιμοποιώντας το κουτάλι. Είναι προτιμότερο να κάνετε αυτή τη δουλειά έξω, για να μην λερωθείτε. Βεβαιωθείτε ότι το άκρο του χωνιού είναι καλά τοποθετημένο στο μπαλόνι, διότι καθώς προσθέτετε αλεύρι ή άμμο το μπαλόνι μπορεί να γλιστρήσει. Μην γεμίζετε το χωνί μέχρι πάνω.
3. Αν βάλετε αλεύρι, είναι πιθανό το χωνί σε κάποιο σημείο να φράξει. Χρησιμοποιήστε το μολύβι για να το ξεβουλώσετε. Η όλη διαδικασία θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι νομίζετε, αλλά αξίζει τον κόπο. Για την ακρίβεια, δείτε το ως μια άσκηση συγκέντρωσης και απαλλαγής από το στρες!
StressBall-Step-44. Αφού γεμίσετε το μπαλόνι, δέστε το για να εμποδίσετε τη διαρροή του περιεχομένου του. Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα από το μπαλόνι αλλιώς μπορεί να σκάσει ή να δείχνει χαλαρωμένο.
StressBall-Step-55. Αν θέλετε, μπορείτε να διακοσμήσετε το αντιστρές μπαλόνι σας. Σχεδιάστε ένα πρόσωπο με το μαρκαδόρο και…καλά ζουλήγματα!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου