Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πειράματα σε ζώα; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;


Ως άνθρωποι, έχουμε μάθει από τη καθημερινότητα μέσα στην ζωή της πόλης και της εξαναγκαστικής υιοθέτησης της κουλτούρας του σύγχρονου ανθρώπου, πως τα ζώα είναι χαμηλότερου επιπέδου αντίληψης. Πολύ λίγοι όμως από εμάς, είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο...



Είμαστε τόσο χαμηλού επιπέδου ακόμη, που λόγο αυτής της αντίληψης για τα ζώα, παραβιάζουμε τους νόμους της φύσης και θέτουμε τον εαυτό μας στην υψηλότερη θέση της ζωικής αλυσίδας, μία θέση πριν τον ίδιο τον θεό. Και δυστυχώς οι πράξεις με τις οποίες το αποδεικνύουμε, είναι αισχρά λανθασμένες για έναν ηθικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Τα ζώα που χρησιμοποιούνται σε όλων των ειδών τα πειράματα είναι όντα ακριβώς με την ίδια ψυχολογική αντίληψη με την δική μας. Έτσι όπως εσείς θα νοιώθατε εάν σας έδεναν με το ζόρι σε μια καρέκλα ώστε να μην μπορείτε να κουνηθείτε καθόλου και πειραματίζονταν βάναυσα πάνω στο πρόσωπο σας, έτσι "ακριβώς" νοιώθουν και τα ζώα που χρησιμοποιούνται σε πειράματα... για να μπορεί ο άνθρωπος να βάψει τα μάτια του και το πρόσωπο του με τις πανάκριβες μάρκες, να χρησιμοποιήσει "δοκιμασμένα" φάρμακα κτλ...

Εδώ είναι η απόδειξη πως ο άνθρωπος έχει δει τον εαυτό του ως Θεό, και δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται πως η πραγματική εικόνα αυτού θεού είναι κυριολεκτικά εφιαλτικά "Σατανική", από την αντίληψη των ζώων που γίνονται θύματα πειραμάτων κατ' εξακολούθηση! Χωρίς καμία απολύτως μέριμνα για την αντίληψη τους.

Τα δύο βίντεο που ακολουθούν δείχνουν εξαιρετικά σκληρές εικόνες, και στόχο έχουν την αντίληψη σας ότι τα ζώα πρέπει άμεσα να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται σε πειράματα γιατί αισθάνονται ακριβώς όπως και εμείς, απλώς δεν μπορούν να μιλήσουν. Η γλώσσα του σώματος τους όμως τα λέει όλα!

Υπάρχουνε πολλές εναλλακτικές λύσεις και υπάρχουνε επίσης και άνθρωποι εθελοντές! Γιατί τα πειράματα σε ζώα είναι αναποτελεσματικά διότι οι οργανισμοί μας αντιδράνε πολύ διαφορετικά στις ουσίες, και το 90% των ιατρών συμφωνούν σε αυτό. Παρ' όλα αυτά όμως, το αίσχος των μεγάλων εταιριών όπως φαρμακοβιομηχανιών και γυναικείων καλλυντικών, συνεχίζεται!




Και δείτε εδώ ένα βίντεο όπου φιλοζωική οργάνωση μάζεψε και απελευθέρωσε για πρώτη φορά στο φως του ήλιου, χιμπαντζήδες οι οποίοι χρησιμοποιούνταν σε πειράματα για περισσότερο από 30 ολόκληρα χρόνια.

Και για όσους στενόμυαλους από εσάς που πιστεύετε πως τα ζώα δεν έχουν αισθήματα, προσέξτε καλά πως αγκαλιάζονται μεταξύ τους οι πίθηκοι μετά την απελευθέρωση τους στο φυσικό φως!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου